Telia Company Logo png

Backend Developer - C#, T-SQL

Telia Company

Stillingsbeskrivelse

Trigges du av å bygge stødige løsninger ?

 

Jeg heter Ronny, og er stolt leder av teamet i Wholesales & Partners. Akkurat nå er vi på jakt etter en dyktig Back-end-utvikler til vårt voksende team av kompetente lagspillere.

I rollen som Back-end- utvikler vil du få anledning til å lære og utvikle deg i takt med teknologien. Du vil være en del av et lite, men kunnskapsrikt team som vil hverandre vel, og spiller hverandre gode.

 

Ditt primære fokus vil være drift, utvikling og testing av funksjonalitet i programvaren vi leverer samt noe support.

 

Hvem er du ?

Som person er du en lagspiller og er nysgjerrig av natur som gjør at du liker å lære deg nye ting og se alternative løsninger. Du har flere års erfaring fra Back-end og er trygg på den kunnskapen du har opparbeidet deg. Du deler gjerne kunnskapen din med andre, men du vet også at man i en verden som beveger seg raskt aldri vil bli fullt utlært. Frihet under ansvar er noe du sjonglerer godt og tar eierskap til å videreutvikle samt bygge gode løsninger.

 

Hva trenger du å kunne?

Du vil kunne gjøre suksess i jobben dersom du har erfaring med å bygge REST API-er og med å integrere og forholde deg til tredjeparts API-er.

 

Du er også trygg på din kunnskap når det kommer til:

  • Én eller flere av disse språkene: C#, T-SQL (MS SQL)
  • React, REST API, JSON, WebService
  • Windows, Web og Azure

 

Det er mer enn bare en jobb!

Uavhengig av hva du jobber med, vil vi kunne gi deg både verktøyene og støtten du trenger for å vokse både profesjonelt og som individ. Vi kan tilby deg utfordringer og utviklingsmuligheter i et kreativt, motiverende og imøtekommende selskap hvor alle kan være seg selv med like muligheter og forutsetninger. Vi respekterer og verdsetter mangfoldet av mennesker. I tillegg til et attraktivt og inkluderende arbeidsmiljø, muliggjør vi også fleksibilitet og tilbyr et bredt utvalg av goder.

 

Høres dette spennende ut ?

Tenker du at du har noe å bidra med, og kunne tenke deg å bli en del av et kompetent og fantastisk team så ikke nøl med å sende søknaden allerede i dag.

Vi ser frem til å motta din søknad, og for å sørge for at dine personopplysninger oppbevares trygt ber vi deg om å søke gjennom vårt rekrutteringssystem. Grunnet GDPR vil ikke søknader eller CV via e-post eller tilsvarende bli håndtert.

 

Vi gjør oppmerksom at nødvendige bakgrunnssjekker vil bli foretatt.

 

Vil du vite mer om stillingen, er du hjertelig velkommen til å kontakte meg på [email protected]

Vi ser frem til å motta din søknad :)

 

Welcome to Telia - Let's make better happen!

Finn din drømmejobb

Nylig lagt til jobber i Norge

Software Engineer C++

Junior Software Engineer

Software Engineer - Python, Java, C#

Senior Software Engineer - C#, Java